Alle artikelen
Acupressuurmat / Spijkermat
Drinkflessen
Hamamdoeken
Meditatiekussens
Mysore Yogamat
Neti Pot
Oogkussens
Wierook
Yoga Bolster
Yogablokken
Yogakleding
Yogamatten
Yogariemen
Yogastyles Design Serie
YogaStyles Swing
Yogatassen
Zabuton

De YogaStyles acupressuur mat stimuleert door de duizenden puntjes de aanmaak van de lichaamseigen geluks- en tevredenheidshormonen Endorfine en Oxytocine. Door deze stoffen verminderen pijnklachten, spanningen en je voelt je na enige tijd als herboren.

Een nieuw milieuvriendelijk alternatief voor het gebruik van plastic flessen Ideaal voor het gebruik voor en na uw yoga- en meditatie oefeningen. EKO-bottles zijn enkelwandige aluminium drinkflessen. De flessen zijn gefabriceerd uit één stuk en daardoor makkelijk te reinigen. De flessen zijn alleen geschikt voor koude dranken. Het systeem is simpel. Als je de dop eraf draait drink je uit de flesopening. Als je de dop er goed opdraait lekt deze niet. De flessen niet gebruiken in vriezer, magnetron en vaatwasser.

Voordelen van een YogaStyles Hamamdoek: Ze hebben een gering gewicht en nemen weinig ruimte in. Ideaal voor sauna, op vakantie, naar yoga etc. Nemen veel vocht op door het gebruik van hydrofiel katoen. Ze zijn snel weer droog. Dus niet langer een natte zware handdoek. Ruime keuze uit vele trendy kleuren. Worden in Tunesië op traditionele manier geweven. Een eerlijke prijs voor de makers.

YogaStyles heeft een breed assortiment meditatiekussens. We hebben de volgende series ontwikkeld: Chakra Collection Prachtig geborduurde meditatiekussens met de Chakra symbolen in de 7 chakrakleuren. YogaStyles Comfort Series Deze met gezuiverd boekweitkaf gevulde meditatiekussens worden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn zowel geschikt voor thuis- als studio-gebruik. Alle meditatiekussens hebben een katoenen binnenhoes met rits,zodat u eenvoudig het kussen kan bijvullen. YogaStyles- Symbolic-series. Symbolic serie. Prachtig geborduurde meditatiekussens met diverse symbolen. Elk meditatiekussen is gevuld met gezuiverd boekweitkaf. Het meditatiekussen heeft een diameter van 30 cm en een hoogte van 13cm. Elk kussen heeft katoenen binnenhoes met rits. De eerste modellen zijn gearriveerd en binnenkort wordt deze serie verder uitgebreid. YogaStyles- Meditation-PRO-series. Deze met gezuiverd boekweitkaf gevulde meditatiekussens worden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn zowel geschikt voor thuis- als studio-gebruik. Alle meditatiekussens hebben een katoenen binnenhoes met rits,zodat u eenvoudig het kussen kan bijvullen. YogaStyles- Organic-series De prachtige serie is geheel vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen. Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis- als studio-gebruik. Bij biologisch katoen wordt geen gebruik gemaakt van biologische bestrijdingsmiddelen en dient er aan strenge eisen bij de productie te worden voldaan. Zie veel gestelde vragen voor meer informatie. Vaak wordt ten onrechte de naam biologisch katoen gebruikt. Alleen met dit certificaat mag het biologisch katoen heten. Biologisch katoen is duurder, omdat de opbrengst per hectare minder is. Deze serie is echter een must voor elke milieubewuste yogi and yogini.

YogaStyles heeft een serie katoenen yogmatten laten produceren, die zeer geschikt zijn voor power- ashtanga- en Bikram yoga, waar een goede grip bij het zweten heel belangrijk is. Deze matten worden ook wel mysore-mats genoemd naar de grondlegger van Yoga in Mysore, Sri K.Pattahbi Jois. Ze worden tegenwoordig ook wel hot-yogamat genoemd. De matten worden vaak in combinatie gebruikt met een sticky mat. De grip van deze katoenen mat wordt groter naarmate deze natter wordt. Om de grip te vergroten kun je een beetje water sprenkelen op de plaats waar je handen en voeten plaatst.

In de Ayurveda en Yoga tradities zijn neusspoelingen een vast onderdeel van de dagelijkse lichaamsverzorging. Men noemt dit: Jala Neti. Jala betekent water en Neti : reinigen. De toepassing is eenvoudig, d.m.v. een netipot of neuskannetje brengt men een warme zoutoplossing in de neus. Waarom Jala Neti? Het opent de bovenste luchtwegen waardoor de ademhaling verbeterd wordt. Het verlicht de symptomen van hooikoorts, allergieën en hoofdpijn. Het spoelen van je neus ondersteunt de natuurlijke zelfreiniging en helpt slijm, stof en stuifmeeldeeltjes te verwijderen. Daarnaast verbetert het je smaak en reukvermogen. Jala Neti stimuleert het zenuwstelsel, kalmeert de geest en activeert het denkproces. Het is wel belangrijk om regelmatig te spoelen. Wat heb ik nodig ? Neti Pot Zout zuiver, warm water Het zout is een heel belangrijk onderdeel van de neusspoeling. Gebruik het liefst Himalaya zout of natuurlijk zeezout. Keukenzout raden wij af. Gebruik ongeveer 9 gram zout per liter water. Is ongeveer twee theelepels. Er worden geen bijzondere eisen aan het water gesteld. Leidingwater is prima. De ideale temperatuur van het water is 38 tot 39 graden Celsius. Hoe gebruik ik de Neti Pot? Kies een plek waar water gemorst mag worden: Boven een wasbak of in de badkamer. Vul de Neti Pot met de lauwwarme zoutoplossing. Doe de tuit van de Neti Pot in het neusgat, waardoor u het beste ademt. Buig uw hoofd een beetje naar voren en dan opzij. Open uw mond en til de Neti Pot omhoog, zodat het water uw neusgat inloopt. Adem langzaam en rustig door de mond. Het water zal door het ander neusgat naar buiten komen. Kom na deze neusspoeling met hoofd omhoog en blaas door beide neusgaten uit en snuit uw neus. Herhaal de neusspoeling door het andere neusgat. Op YouTube zijn diverse instructie-filmpjes te zien.

Yogastyles heeft een tweetal oogkussens laten produceren. Deze oogkussens zijn een ideaal hulpmiddel bij ontspanningsoefeningen. Beide oogkussens zijn gevuld met lijnzaad en gedroogde lavendel.

YogaStyles wierook is een natuurzuivere halfdroge Masala wierook van uitstekende kwaliteit en een uitzonderlijke geur. Alle ingrediënten van YogaStyles wierook worden op een milieuvriendelijke manier onttrokken aan natuurlijke, biologisch afbreekbare en niet giftige plantaardige grondstoffen.

Yogastyles heeft een aantal katoenen yoga bolsters laten maken gevuld met gezuiverd boekweitkaf. De bolsters zijn cilindrisch van vorm en bestaan uit een buitenhoes met handvat en binnenhoes met rits. Bolsters worden gebruikt bij het uitvoeren van yoga-en meditatie oefeningen. Een bolster ondersteunt het lichaam terwijl het ontspant en strekt zonder dat er spanning ontstaat. Een Bolster moet stevig genoeg zijn om het lichaam te ondersteunen in moeilijke yoga houdingen, maar tevens moet je het makkelijk kunnen verplaatsten op de mat.

YogaStyles heeft bewust gekozen om alleen yogamatten te laten produceren die met respect voor mens en milieu gefabriceerd worden. Het past niet meer in het hedendaagse tijdsbeeld dat Yogi’s en Yogini’s yoga beoefenen op deze goedkope milieu-onvriendelijke yogamatten. Wij hebben dan ook de volgende EKO-serie laten produceren:

YogaStyles heeft een stevige en comfortabele yogariem laten vervaardigen. De yogariem bestaat een mix van jute en katoen en is daardoor 100% biologisch afbreekbaar en de riem heeft ook een metalen D-ring. Deze yogariem is een praktisch hulpmiddel bij het uitvoeren van de verschillende yogahoudingen, de asana’s.

Word een flying yogi met de YogaStyles Swing YogaStyles introduceert de Yoga Swing voor een nieuwe manier van Yoga. In de Verenigde Staten en Australië is Anti-Gravity Yoga al heel populair In België is het bekend onder de naam Hangmat Yoga. In Nederland zijn er steeds meer beoefenaars van deze vorm van yoga. Wat is een Yoga Swing? De yoga swing is eigenlijk een soort combinatie van schommel, hangmat en trapeze, gemaakt van nylon parachutestof met extra handvatten. Je kunt er allerlei yoga oefeningen in doen, maar ook gewoon zitten, liggen,hangen,schommelen etc. Een fantastische manier om met je lichaam te werken. Onze YogaStyles Swing is leverbaar in 8 prachtige kleuren. De YogaStyles Swing bestaat uit: Yogaswing is gemaakt van de hoogste kwaliteit nylon en dus heel sterk. Made in Europe. 3 sets hand- en voetgrepen in een fraaie YogaStyles draagtas. Elke Yoga Swing wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en een  instructie dvd.

Yogastyles heeft twee verschillende yogtassen laten vevaardigen. De tassen zijn ideaal voor het vervoer van uw yogamat naar de yogastudio en/of om thuis de mat stofvrij op te bergen.

Een zabuton is oorspronkelijk een Japans zitkussen. Bij Zen-meditatie wordt er een zafu meditatiekussen op de zabuton gelegd. De zabuton zorgt voor een goede ondersteuning van knieën en enkels.

Acupressuur mat of spijkermat

De mat is lichtgewicht, makkelijk te vouwen en gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Hoogte: 2,5 cm

Lengte: 42 cm

Breedte: 68 cm

Vulling: Schuimrubber

Hoes: 100% katoen Spijkers: ABS kunststof spikes

Advies verkoopprijs: € 35

Bliss

YogaStyles wierook is een natuurzuivere halfdroge Masala wierook van uitstekende kwaliteit en een uitzonderlijke geur. Bij de masala methode wordt de etherische olie in een soort deeg opgelost en handmatig om het bamboestokje gerold .Door de masala methode brandt YogaStyles wierook ook veel langer dan andere wierook. Wij garanderen een brandduur van maar liefst 55  minuten per stokje.

Advies verkoopprijs: € 4

Chakra Collection

Serie: Chakra Collection

Prachtig geborduurde meditatiekussens met de Chakra symbolen in de 7 chakrakleuren

Elk kussen heeft katoenen binnenhoes met rits.

Doorsnede: 30 cm

Hoogte: 12 cm

Vulling: Gezuiverd boekweitkaf

Advies verkoopprijs: € 37,50

EKO TPE Paars

De yogamat is uitermate geschikt door zijn dikte van 8 mm voor Hatha yoga, meditatie oefeningen en Pilates Deze mat geeft een perfect ondersteuning aan je lichaam en voorkomt dat je last krijgt van je rug of andere gewrichten. Daardoor ben je beter in staat de oefeningen goed uit te voeren. Kleur: Paars Materiaal: 100% TPE

Lengte: 183 cm

Breedte: 63 cm

Dikte: 8 mm

Gewicht: 1300 gram

Advies verkoopprijs: € 52

EKO-TPE-PRO

Deze yogamat is uitermate geschikt voor alle vormen van hatha-yoga. Zowel voor studio- als thuis gebruik. Deze mat is minder geschikt voor intensief gebruik bij power-yoga. Voor deze vormen van yoga adviseren wij de EKO TPE Power Grip en onze EKO Standaard yogamatten. Kleur: roze /grijs. Materiaal: 100% TPE

Lengte: 183 cm

Breedte: 63 cm

Dikte: 5 mm

Gewicht: 1050 gram

Advies verkoopprijs: € 42

Hamamdoeken

Voordelen van een YogaStyles Hamamdoek:

  • Ze hebben een gering gewicht en nemen weinig ruimte in. Ideaal voor sauna, op vakantie, naar yoga etc.
  • Nemen veel vocht op door het gebruik van hydrofiel katoen.
  • Ze zijn snel weer droog. Dus niet langer een natte zware handdoek.
  • Ruime keuze uit vele trendy kleuren.
  • Worden in Tunesië op traditionele manier geweven.
  • Een eerlijke prijs voor de makers.
  • Extra Groot, 210x100 cm.
  • Bedekt moeiteloos je gehele lichaam.

Advies verkoopprijs: € 29,95

Harmony

YogaStyles wierook is een natuurzuivere halfdroge Masala wierook van uitstekende kwaliteit en een uitzonderlijke geur. Bij de masala methode wordt de etherische olie in een soort deeg opgelost en handmatig om het bamboestokje gerold .Door de masala methode brandt YogaStyles wierook ook veel langer dan andere wierook. Wij garanderen een brandduur van maar liefst 55  minuten per stokje.

Advies verkoopprijs: € 4

Joy

YogaStyles wierook is een natuurzuivere halfdroge Masala wierook van uitstekende kwaliteit en een uitzonderlijke geur. Bij de masala methode wordt de etherische olie in een soort deeg opgelost en handmatig om het bamboestokje gerold .Door de masala methode brandt YogaStyles wierook ook veel langer dan andere wierook. Wij garanderen een brandduur van maar liefst 55  minuten per stokje.

Advies verkoopprijs: € 4

Meditatiekussen

Dit prachtige turquoise meditatiekussen heeft een wit geborduurd symbool op de bovenkant en aan de zijkant een design print.

Meditation

YogaStyles wierook is een natuurzuivere halfdroge Masala wierook van uitstekende kwaliteit en een uitzonderlijke geur. Bij de masala methode wordt de etherische olie in een soort deeg opgelost en handmatig om het bamboestokje gerold .Door de masala methode brandt YogaStyles wierook ook veel langer dan andere wierook. Wij garanderen een brandduur van maar liefst 55  minuten per stokje.

Advies verkoopprijs: € 4

Meditation-Comfort

Serie: YogaStyles Comfort Series

Deze met gezuiverd boekweitkaf gevulde meditatiekussens worden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn zowel geschikt voor thuis- als studio-gebruik. Alle meditatiekussens hebben een katoenen binnenhoes met rits,zodat u eenvoudig het kussen kan bijvullen. Deze meditatiekussens zitten heel comfortabel.

Doorsnede: 30 cm

Hoogte: 13 cm

Advies verkoopprijs: € 31

Meditation-PRO-MOON

Serie: YogaStyles- Meditation-PRO-series

Deze meditatiekussens worden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn zowel geschikt voor thuis- als studio-gebruik. Alle meditatiekussens hebben een katoenen binnenhoes met rits,zodat u eenvoudig het kussen kan bijvullen.

Hoogte: 13 cm

Lengte: 40 cm

Breedte: 20 cm

Advies verkoopprijs: € 33

Meditation-PRO-RONDO

Serie: YogaStyles- Meditation-PRO-series

Deze meditatiekussens worden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn zowel geschikt voor thuis- als studio-gebruik.

Alle meditatiekussens hebben een katoenen binnenhoes met rits,zodat u eenvoudig het kussen kan bijvullen.

Doorsnede: 30

Hoogte: 13

Vulling: Gezuiverd boekweitkaf

Advies verkoopprijs: € 31

Meditation-PRO-ZAFU

Serie: YogaStyles- Meditation-PRO-series

Deze meditatiekussens worden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn zowel geschikt voor thuis- als studio-gebruik.

Alle meditatiekussens hebben een katoenen binnenhoes met rits,zodat u eenvoudig het kussen kan bijvullen.

Doorsnede: 40 cm

Hoogte: 13 cm

Vulling: Gezuiverd boekweitkaf

Advies verkoopprijs: € 35

Oogkussen -OHM-ovaal

Het oogkussen heeft been rits voor eventuele bijvulling. Leverbaar in paars en zwart met geborduurd ohm teken.

Lengte: 23 cm

Breedte: 10 cm

Gewicht: 350 gram

Vulling: Lijnzaad en gedroogde lavendel

Hoes: Satijn

Advies verkoopprijs: € 9,95

ORGANIC-MOON

Serie: YogaStyles- Organic-series

Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis- als studio-gebruik.

Hoogte: 13 cm

Lengte: 40 cm

Breedte: 20 cm

Advies verkoopprijs: € 38

ORGANIC-RONDO

Serie: YogaStyles- Organic-series

Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis- als studio-gebruik.

Doorsnede: 30 cm

Hoogte: 13 cm

Advies verkoopprijs: € 36

ORGANIC-ZAFU

Serie: YogaStyles- Organic-series

Deze kussens zijn zowel geschikt voor thuis- als studio-gebruik.

Doorsnede: 40 cm

Hoogte: 13 cm

Advies verkoopprijs: € 40

Spiritual

YogaStyles wierook is een natuurzuivere halfdroge Masala wierook van uitstekende kwaliteit en een uitzonderlijke geur. Bij de masala methode wordt de etherische olie in een soort deeg opgelost en handmatig om het bamboestokje gerold .Door de masala methode brandt YogaStyles wierook ook veel langer dan andere wierook. Wij garanderen een brandduur van maar liefst 55  minuten per stokje.

Advies verkoopprijs: € 4

Symbolic-Series

Serie: YogaStyles- Symbolic-series

Prachtig geborduurde meditatiekussens met diverse symbolen.

Elk kussen heeft katoenen binnenhoes met rits.

Doorsnede: 30 cm

Hoogte: 13 cm

Vulling: gezuiverd boekweitkaf

Advies verkoopprijs: € 39

Yogariem

Enkele voordelen van het gebruik van een yogariem: Je armen krijgen een grotere reikwijdte. Je kunt makelijker in de yogahouding blijven. Het volhouden van de asana kost minder moeite. Je voorkomt overstreching.

Advies verkoopprijs: € 16

YogaStyles – EKO NBR

Deze comfortable mat met een dikte van 1 cm is gemaakt van TPE. Uitermate geschikt voor Hatha yoga en meditatie-oefeningen.

Lengte: 183 cm

Breedte: 61 cm

Dikte: 1 cm

Advies verkoopprijs: € 28,50

YogaStyles – EKO standaard

Deze all-round yogamat is zowel geschikt voor studio als thuisgebruik.

Lengte: 183 cm

Breedte: 61 cm

Dikte: 6 mm

Advies verkoopprijs: € 28,50

YogaStyles – EKO Standaard XL

Extra lange yogamat. Ideaal voor de grotere yogi.

Lengte: 200 cm

Breedte: 61 cm

Dikte: 6 mm

Advies verkoopprijs: € 32

YogaStyles Bag deluxe

Een luxe polyster yogtas met handige verstelbare schouderband.

Deze tas is geschikt voor het vervoer van een yogamat tot 6mm dik en breedte van 65 cm. Daarnaast heeft de tas drie opbergvakken met rits en een een afsluitbaar vak voor uw mobiele telefoon.

Advies verkoopprijs: € 23

Yogastyles Bolster-Pro

Zowel de katoenen buitenhoes als binnenhoes zijn voorzien van een rits. Leverbaar in paars en zwart.

Doorsnede: 25 cm

Lengte: 65 cm

Vulling: Gezuiverd boekweitkaf

Advies verkoopprijs: € 52

YogaStyles Cork-TPE Green Mat 5mm

Deze yogamat is uitermate geschikt voor alle vormen van yoga. Zowel voor studio- als thuis gebruik.

Kleur: groen en bruin

Lengte: 183CM

Breedte: 61CM

Dikte: 5MM

Gewicht: 1000 Gram

Advies verkoopprijs: € 42

YogaStyles Eko Bamboe Yogablok

Dit milieuvriendelijke yogablok is gemaakt van 100% duurzaam gelamineerd bamboe. Het YogaStyles Eko Bamboe Yogablock is 100% biologisch afbreekbaar. Tijdens het productieproces worden er geen giftige lijmsoorten gebruikt. Bamboe is duurzaam omdat het snel groeit, weinig ruimte inneemt en geen pesticiden nodig heeft. Bamboe is sterk en gaat daardoor lang mee. Wist U dat bamboe 5 keer meer CO2 opneemt dan bomen en 35% meer zuurstof produceert.

Hoogte: 7,5 cm

Lengte: 23 cm

Breedte: 15 cm

Gewicht: 600 gram

Advies verkoopprijs: € 22

YogaStyles EKO Kurk Blok

Dit YogaStyles block is gemaakt van de kurk van de kurkeik en is 100% ecologisch verantwoord en duurzaam. Het yogablock is heel stevig en compact en geeft daardoor veel steun.

Hoogte: 7 cm

Lengte: 22 cm

Breedte: 15 cm

Gewicht: 660 gram

Advies verkoopprijs: € 18

YogaStyles EKO Travel

Een lichte comfortabele yogamat geschikt voor vele vormen van yoga. Geschikt voor op reis, thuis en studio gebruik. Kleur : Turquoise

183x61 cm en heeft een dikte van 4mm.

Advies verkoopprijs: € 24

YogaStyles EKO-bottle 500 ml

Drinkfles past in het zijvak van YogaStyles bag de luxe. Kleur: grijs met yogastyles logo.

Advies verkoopprijs: € 7

YogaStyles EKO-bottle 700 ml

Drinkfles past in het zijvak van YogaStyles bag de luxe. Kleur zwart met YogaStyles logo.

Advies verkoopprijs: € 10

Yogastyles Neti Pot

DeYogaStyles Neti Pot is gemaakt van geglazuurd porselein. Het geglazuurde materiaal is goed schoon te houden en gaat bij goed gebruik jarenlang mee.

Advies verkoopprijs: € 14

YogaStyles Pranayama Bolster-Pro

  Zowel de katoenen buitenhoes als binnenhoes zijn voorzien van een rits. Leverbaar in aubergine, bordeaurood en zwart.

Hoogte: 8 cm

Lengte: 60 cm

Breedte: 16 cm

Gewicht: 3000 gram

Vulling: Gezuiverd boekweitkaf

Advies verkoopprijs: € 35

YogaStyles Swing

De YogaStyles Swing is eenvoudig in hoogte aan te passen. De bijgeleverde verstelbare nylon banden zijn 140 cm lang en hebben 10 verschillende niveaus om de Yoga Swing aan te haken. De voet- en handgrepen- drie aan elke zijde- zijn gemaakt van een duurzaam type schuimrubber en hebben het gewenste antislip effect. De YogaStyles Swing is gemaakt een nylon prachutestof en deze stof is ventilerend en schimmelvrij en wasmachine bestendig.

Yogastyles TPE XL

Deze extra grote yogamat is ideaal voor de grotere yogi en yogini en voor iedereen die wat extra ruimte op zijn yogamat wil. De grootste en meest milieuvriendelijke yogamat verkrijgbaar in de Benelux. De tijd dat yogi’s yoga beoefenen op milieuonvriendelijke yogamatten ligt gelukkig al ver achter ons.

Hoogte: 193

Lengte: 76

Advies verkoopprijs: € 65

YogaStyles TPE-Schuim Blok

YogaStyles heeft een yogablok laten maken van het milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare TPE-schuim. Het Yogablok wordt gebruikt als hulpmiddel om de asana’s beter te kunnen uitvoeren.

Hoogte: 7 cm

Lengte: 22 cm

Breedte: 15 cm

Advies verkoopprijs: € 9

Yogastyles Yoga Kleding

Advies verkoopprijs: € v.a. € 25,-

YogaStyles Yogatas Chakra

Deze YogaStyles Yogatas uit de Chakra Collection is prachtig geborduurd met de 7 chakra’s.

Deze tas is geschikt voor yogamatten t/m 6mm.

Advies verkoopprijs: € 35

YogaStyles Yogatas Purple Flower

Deze prachtige paarse Yogatas met wit geborduurd bloemmotief is heel praktisch in gebruik door de zijwaartse rits.

Hierdoor kun u heel eenvoudig uw yogamat en eventuele handdoek in de tas doen.

Advies verkoopprijs: € 35

YogaStyles-kit PRO

Deze set bestaat uit: Yogamat EKO TPE PRO 6mm Yogariem Yogablok Yogabag de Luxe Yogastyles EKO-bottle 750 ml De totale waarde van deze yogakit is € 98.

Advies verkoopprijs: € 80

YogaStyles-kit PRO de luxe

Deze set bestaat uit: Yogamat EKO TPE PRO 6mm Yogariem Yogablok Yogabag de Luxe Yogastyles EKO-bottle 750 ml YogaStyles Hot-Yogatowel PRO De totale verkoopwaarde van deze yogakit bedraagt € 133.

Advies verkoopprijs: € 110

YogaStyles-kit Standaard de luxe

Deze set bestaat uit: Yogamat EKO standaard 6mm Yogariem Yogablok Yogabag de Luxe Yogastyles EKO-bottle 750 ml YogaStyles Hot-Yogatowel PRO De totale waarde van deze yogakit is € 120.

Advies verkoopprijs: € 99,50

YogaStyles-Mysore

Met name geschikt voor: Vinyasa-, Ashtanga- en Bikram Yoga

Ze worden geleverd in twee kleuren.

Lengte: 190 cm

Breedte: 65 cm

Advies verkoopprijs: € 40

YogaStyles-Mysore-organic

Dit is met recht de meest milieuvriendelijke yogamat in de wereld. Met name geschikt voor: Vinyasa-, Ashtanga- en Bikram Yoga.

Deze yogamat is vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen. Extra dikke mat

Lengte: 190 cm

Breedte: 65 cm

Advies verkoopprijs: € 65

Yogatas Bali Silk

Deze prachtige YogaStyles Yogatas is een lust voor het oog. Voor ons gemaakt in een atelier op Bali.

Advies verkoopprijs: € 22

Yogatas Dragonfly

Een prachtige Yogatas voor ons gemaakt in een atelier op Bali.

Advies verkoopprijs: € 22

Zabuton

YogaStyles-Zabuton-Organic: Deze zabuton mat is vervaardigd van 100% gecertificeerd biologisch katoen en ook de vulling bestaat uit biologisch katoen. Deze zabuton wordt vaak gebruikt in combinatie met de YogaStyles Zafu meditatiekussen.

Lengte: 80 cm

Breedte: 80 cm

Dikte: 7 cm

Advies verkoopprijs: € 85